De Kosmos

Psychometrie

Wat is Psychometrie? (beelden bij objecten)

Psychometrie (ook wel Psychoscopie) is het waarnemen en interpreteren van energie via foto's, voorwerpen en bloemen. Met het verkrijgen van beelden bij objecten zoals foto's en andere persoonlijke eigendommen pakt de persoon de energie op.

Aan een object hangen verschillende energieën, uitstralingen en emoties van een persoon. Dit wordt waargenomen door iemand en tot beelden gevormd. Het krijgen van beelden bij de energie gebeurt vrijwel automatisch. Een object dat gebruikt wordt, wordt een inductor genoemd.

Helderziendheid

Wat is Helderziendheid?

Helderziendheid wordt meestal aangeduid als het kunnen voorspellen van de toekomst of het zien van aura´s en energieën. Er zijn enorm veel energieën die een helderziende zou kunnen waarnemen.

De verschillende energieën die waar te nemen zijn door de ogen van een helderziende bevinden zich niet in ons normale spectrum dat het gebied van pimpelpaars - blauw - groen - geel - oranje – rood bestrijkt. Dit licht, dat buiten ons normale spectrum valt, is een ander soort licht, je zou dit etherisch licht kunnen noemen.

Ieder helderziend verschijnsel verschilt van lichtsoort, doordat ze ieder net een ander stukje bestrijken van het spectrum. Eigenlijk is het niet eens licht te noemen wat waargenomen wordt. Het is puur energie die de ogen ontvangen en vertalen naar het beeld van het licht voor de hersenen.

Numerologie

Wat is Numerologie?

Numerologie is eigenlijk psychometrie op getallen (nummers).

Door een combinatie van denkleer en redeneerkunst wordt aan de hand van getallen de onvermijdelijke opeenvolging van oorzaak en gevolg ontrafeld.

Uit de berekeningen van de getallen komen jaren van hem of haar naar voren. Deze jaren, in het verleden of de toekomst, staan voor belangrijke gebeurtenissen in zijn of haar leven. Tevens kan hiermee een goede karakterbeschrijving van iemand gegeven worden.