De Kosmos

Openbare spirituele avond op dinsdag 25 februari

Psychometrie op foto's en voorwerpen door paragnost/spiritueel coach Cor Hazenbroek

Op dinsdag 25 februari 2014 organiseert De Kosmos een openbare spirituele avond in Haaksbergen met dit keer de paragnost/spiritueel coach Cor Hazenbroek.

De avond zal voor u verzorgd worden door paragnost/spiritueel coach Cor Hazenbroek. Hij heeft op dit gebied veel ervaring opgedaan door op spirituele en paranormale beurzen te staan en ook avonden te verzorgen bij spirituele verenigingen. Daarnaast geeft hij ook persoonlijke consulten.

De avond bestaat uit helderziende waarnemingen en psychometrie op foto's, voorwerpen en alles wat ter tafel komt. In de foto's en voorwerpen zit energie van de persoon waar deze bijhoren. Deze energie wordt door het medium omgezet in een bericht of boodschap.

Het medium zal op doeltreffende wijze zijn helderziende waarnemingen met u delen. De inhoud van de boodschappen worden op een nuchtere en duidelijke manier verwoord.

De bloemen moeten twee dagen in de kamer hebben gestaan. U mag per persoon bloemen, één foto of één voorwerp op tafel leggen waarna deze door paragnost/spiritueel coach Cor Hazenbroek zal worden gebruikt als inductor voor helderziende waarnemingen.

De toegang is € 7.

De locatie is Zalencentrum "De Oude Molen", Fazantstraat 35 te Haaksbergen (routebeschrijving). De zaal is open om 19:30 uur, de avond begint om 20:00 uur en duurt tot plm. 22:30 uur en er is een pauze van een half uur. U kunt uw auto gratis parkeren.

Een avond vol verrassing op spiritueel gebied.

Neem voor meer informatie contact op met info@dekosmos.com.